Nemesis' forum

Sådan gør du, hvis du vil ansøge om medlemsskab

Go down

Sådan gør du, hvis du vil ansøge om medlemsskab Empty Sådan gør du, hvis du vil ansøge om medlemsskab

Indlæg  Dilsad on Tors sep 01, 2011 10:01 am

Velkommen til, gæst.


Her hos Nemesis (NEMS) er vi demokratiske, hvilket betyder, at vi altid sørger for, at hvert eneste medlem af NEMS får lov til at komme med deres holdning og input til en sag - og spilleren vil blive hørt. Vi har derfor oprettet et lille forum specielt til gæster som dig!
Hvis du sender din ansøgning her, kan alle fra NEMS komme med deres holdning til din ansøgning og derfra fortælle, om de synes, du fortjener at blive optaget hos NEMS eller ej.


Vi vil selvfølgelig have, at begge parter bliver glade - både ansøgeren og NEMS - så derfor beder vi dig venligst komme med en detaljeret og velskrevet ansøgning. Dette gør, at vi får et godt indblik på hvem du er og hvordan du spiller dit spil, så vi kan give en retfærdig bedømmelse!


Før vi går til indsendingen af din ansøgning, skal du gøre en simpel ting
Læs vores regler grundigt igennem:

Her hos NEMS går vi ikke efter den enkelte spillers tal - highscore. Vi går efter spillerens talent. Dermed sagt, at du godt kan være en ny spiller med fx 5000 points i total score, men samtidig være en talentfuld spiller (læst på lektien). Dette indebærer fx, at du er god til at udvikle dit spil, møde fremskridt, forsvare dig selv og dine holdkammerater osv. Vores optagelsesregler går netop ud på at gøre det lettere for os, når vi skal vurdere, om du er en spiller med talent.

  • Du skal have styr på din hær og flåde, hvilket betyder at du skal vide, hvad der vil være nødvendigt til et defensivt spil såvel som et offensivt. Du skal fx kunne give klart udtryk for, at du ved, hvorfor morteren er så vigtig i et angreb.

  • Mangel på udvikling kan kun begrundes med ferie. Derfor forventer vi altid en stigning i din total score, hvilket betyder vi ikke accepterer inaktivitet. Skulle du komme i en travl periode pga. arbejde, skole etc. ser vi dig hellere på feriemode end inaktiv. Hvis du melder dig på feriemode skal hele Nemesis informeres. Dette gøres simpelt via vores forum.

  • Enhver god spiller ved, at donering spiller en stor rolle for ens udvikling, da minerne forsyner en med ressourcerne. Vi sætter ikke et specifikt krav for mængden af donering til minerne, men som tommelfingerregel skal man på highscoren havde nogenlunde samme placering ved "Donere" som ved "Total score".

  • Som medlem af Nemesis er man forpligtet til at oprette medlemsskab på vores forum og følge aktivt med i emnerne. På forum forgår al kommunikation mellem NEMS, deriblandt planlægning, aftaler, nyheder, fri snak osv. Det forventes af dig, at du deltager i diskussionerne vedrørende alliancen på forum. Alle emner omhandlende NEMS er noget, der vedrører alle fra NEMS.


Vi har ydeligere regler som fx et minimumskrav på generalscoren, minimumskrav på guld på kontoen osv. Disse regler er dog interne og kommer ikke andre ved. Så snart du bliver et officielt medlem af NEMS, bliver du gjort opmærksom på disse regler, der skal opfyldes.

OBS: Vi har flere interne regler end optagelsesregler.

Og nu til din ansøgning:

    1. Start med at klikke på "New Topic", som står på toppen og bunden af denne side.

    2. Efter dette klik er du ankommet til en detaljeret side. Lige nu skal du kun holde dig til den øverste del af denne side. Under "Title of the topic" skriver du "Ansøgning om medlemsskab".

    3. Nu har du oprettet titlen på din ansøgning. Under titlen er der en hel masse "koder", som du lige p.t. skal ignorere, hvis du ikke kender noget til det. Under disse koder er der et stort felt. I dette felt skriver du din detaljerede og velskrevede ansøgning.

God fornøjelse og på forhånd tak for din ansøgning.Med venlige hilsner, Nemesis.
Dilsad
Dilsad
Chefredaktør

Antal indlæg : 615
Join date : 08/06/11
Age : 26
Geografisk sted : Greve

http://nemesis.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum